Urban Arrow

De typische bakfiets uit Nederland

Veelo Urban Arrow 1

Over Urban Arrow

 

Bij Urban Arrow zijn ze ware pioniers in stedelijke mobiliteit. In het afgelopen decennium hebben ze de elektrische bakfiets van een Nederlandse niche naar een serieus segment binnen de Europese markt gebracht. Meer en meer families en bedrijven kijken naar elektrische bakfietsen voor hun dagdagelijks transport.

De fietsen zijn groots in volume maar toch gemakkelijk te hanteren in het verkeer. Robuust, maar wendbaar. Duurzaam en toch licht. Desondanks de grote proporties, rijden Urban Arrow bakfietsen even vlot als gewone e-bikes.

Drie speerpunten...

Ongeëvenaard rijcomfort

Stabiel rijgedrag

Multifunctioneel

Een greep uit het gamma...

UA Family

 

Met de Family heeft Urban Arrow de bakfiets gerevolutionaliseerd. De fiets is vandaag uitgegroeid tot dé referentie op vlak van elektrische bakfietsen. Door ongeëvenaarde bouwkwaliteit te combineren met een functioneel en wendbaar design, is de Family een waardig alternatief voor de auto geworden. 

Uitgerust met Bosch middenmotor, Enviolo traploos versnellingssysteem, schijfremmen en comfortabele zitpositie, fietsen ze bijzonder vlot en gelijkend aan een normale e-bike. Daarnaast zijn ze zeer personaliseerbaar met een heel assortiment aan accessoires. 

  • Dé elektrische bakfiets
  • Bosch ondersteuning
  • Schijfremmen en Enviolo schakelsysteem

v.a. € 5.290,00

Veelo UA Shorty
Veelo UA Shorty

UA Shorty

 

Het kleine broertje van de Family, is de Shorty. De fiets is identiek uitgerust als de Family maar met een kleine maar hogere laadruimte. De fiets is dan ook meer geschikt voor boodschappen te doen, hondjes te vervoeren of in bedrijfstoepassingen. 

  • Compactere Family
  • Bosch ondersteuning
  • Schijfremmen en Enviolo schakelsysteem


v.a. € 5.490,00

 

UA Cargo

 

Ook biedt Urban Arrow cargo-oplossingen. Op dit basisframe kunnen verschillende bakken gebouwd worden. Deze fietsen bieden dezelfde uitrusting en comfort als de andere Urban Arrow’s maar zijn veel functioneler. Voor verschillende bedrijfsdoeleinden kan de Cargo ingezet worden. Een duurzaam alternatief voor bedrijfsvoertuigen.

  • Multifunctioneel basisframe
  • Bosch ondersteuning
  • Schijfremmen en Enviolo schakelsysteem

 

Veelo Urban Arrow 1

Meer Urban Arrow?