Riese & Müller

Premium e-bikes en speed pedelecs van de allerhoogste kwaliteit

Veelo Riese & Müller 1

Over Riese & Müller

 

Dit Duitse fietsenmerk biedt u e-bikes en e-cargo-bikes van de hoogste kwaliteit, met innovatieve technologie en een uniek design. 

Met een ruim gamma aan persoonlijk configureerbare modellen, biedt Riese & Müller voor elk wat wils. Gaande van retro-design stadsfietsen tot full-suspension speed pedelecs, you name it.

Het merk wilt volop duurzame mobiliteit promoten en biedt dan ook meer dan de ‘klassieke’ elektrische fiets. E-cargo-bikes zoals (high-speed) elektrische bakfietsen, heavy-duty elektrische transportfietsen en elektrische vouwfietsen met extra laadmogelijkheden behoren hiertoe. 

Bovendien biedt Riese & Müller nagenoeg elke fiets aan in zowel een 25km/h als 45km/h variant.

Drie speerpunten...

Topkwaliteit

Uiterst comfortabel

Zeer innovatief

Een greep uit het gamma...

VE(e)LO in de kijker: R&M Charger4

Deze gloednieuwe e-bike van R&M heeft het nieuwe Bosch Smart System → vernieuwd Kiox 300-display, nieuwe duimcontroller en nieuwe 750Wh-accu.

Deze fiets is dan ook de ideale compagnon voor lange fietsritten in alle rust en comfort.

R&M Swing

 

Zijn comfort, elegante looks en onderhoudsarm design wat je zoekt? 

De Riese & Müller Swing-reeks, combineert dit alles in een uniek retro-design. Deze e-bikes zijn (zoals het gehele Riese & Müller gamma) verkrijgbaar met riemaandrijving, het traploze Enviolo-schakelsysteem en verscheidene Bosch-motoren. 

  • Comfortabele retro e-bike
  • Bosch PowerPack 500Wh
  • Nexus (met riem of ketting) / Enviolo (met riem)

v.a. € 3.659,00

Veelo Riese & Müller 1
Veelo R&M Supercharger 

R&M Supercharger 

 

Ben je op zoek naar een volwaardig alternatief voor uw woon-werkverkeer? De speed pedelecs van Riese & Müller bieden je comfort, veiligheid én snelheid

De Supercharger is bovendien uiterst onderhoudsvriendelijk door optionele riemaandrijving en Enviolo traploos schakelsysteem (of Rohloff elektronisch schakelsysteem). Door slimme integratie van (twee) accu’s in het kader, krijgt deze fiets een strak en sportief design en zeer grote reikwijdte.

  • Verfijnde speed pedelec
  • Bosch PowerTube-accu tot 1250W
  • Derialleur (met ketting) / Enviolo (met riem) / Rohloff (met riem)


v.a. € 6.259,00

 

R&M Load

 

De Riese & Müller Load-reeks biedt een uitstekend alternatief voor een gezinswagen. Met laadruimtes in verschillende formaten, motoren tot 45km/h en tot twee 500Wh batterijen, zijn deze fietsen echt alleskunners. De Load is zelfs de enigste high speed bakfiets op de markt! Met voor-en achtervering, brede banden en een stabiel design, wordt de veiligheid van jou en je passagiers ten allen tijde gewaarborgd!

  • Sportieve bakfiets tot 45km/h
  • Dubbele vering
  • Verschillende laadopties

v.a. € 6.919,00

Veelo Riese & Müller 1

Meer Riese & Müller?