Flyer

Zwitserse precisie en betrouwbaarheid

Veelo Flyer 1

Over Flyer

 

Op zoek naar het summum van kwaliteit en luxe? Flyer profileert zich als een veelzijdig merk met elektrische stadsfietsen, elektrische tourfietsen, elektrische minifietsen en e-mountainbikes in hun aanbod.

Alle fietsen worden in het Zwitserse Huttwil geproduceerd met hoogwaardige, stabiele en tot in het detail doordachte frames en zorgvuldig op elkaar afgestemde componenten. De combinatie van veiligheid, stabiliteit, comfort en hoge functionaliteit met gebruiksgemak resulteert in de uitstekende rijeigenschappen van Flyer e-bikes. Flyer fietsen bieden daarnaast ook een ongeëvenaard lange levensduur.

Als echte pionier in het e-bike-landschap, bieden ze al sinds 1995 e-bikes aan. De vele jaren ervaring weerspiegelt zich in een innovatief, kwalitatief en veelzijdig gamma.

Drie speerpunten...

Hoog comfort

Luxe-afwerking

Zwitserse topkwaliteit

Een greep uit het gamma...

Flyer Gotour6

 

Flyer biedt met de Gotour6 een tourfiets van formaat. Met een vooruitstrevend ontwerp, geïntegreerde accu en hoogwaardige onderdelen, is deze fiets je ideale partner voor lange fietstochten.

De Gotour6 is beschikbaar met 500Wh of 625Wh accu, verschillende Bosch motoren, ketting- of riemaandrijving, Nexus 5-speed naafversnelling of Enviolo Automatiq volautomatisch versnellingssysteem.

Design, rijcomfort en ergonomie vormen een perfect afgestemd totaalconcept dat elke rit tot een persoonlijk genoegen maakt.

  • Luxeafwerking
  • Bosch Powertube 500Wh / 625Wh
  • Nexus 5 / Enviolo Automatiq

v.a. € 3.649,00

Veelo Flyer 1
Veelo R&M Supercharger 

Flyer Upstreet1

 

De Flyer Upstreet1 is een compleet uitgeruste elektrische minifiets. Deze compacte e-bike gaat gemakkelijk overal mee en biedt uitstekende rijeigenschappen.

De fietsen hebben een Bosch middenmotor, schijfremmen, optionele riemaandrijving en Nexus naafversnelling. Door het handige ‘one-size-fits-all’-ontwerp, kan de fiets makkelijk door meerdere personen worden gebruikt.

  • ‘One-size-fits-all’
  • Bosch PowerPack 500Wh
  • Optionele riemaandrijving


v.a. € 3.849,00