Speed pedelecs

Upgrade je woon-werkverkeer

Speed pedelecs (lees: elektrische fietsen die ondersteunen tot 45 km/h) zitten al enkele jaren duidelijk in de lift. Ze zijn zelfs uitgegroeid tot een volwaardig alternatief voor de auto.
Bij VEeLO werken we dan ook samen met meerdere speed pedelec merken, waaronder Riese & Müller en Åska, om een zo gevarieerd gamma te kunnen aanbieden. De ene speed pedelec is de andere immers niet.

Riese & Müller

Riese & Müller biedt voor ieder wat wils. Hun uitgebreide gamma stadsfietsen, bakfietsen, minifietsen zijn zowel verkrijgbaar in 25 km/h als 45 km/h. De fietsen worden gekenmerkt door een modern design, een duurzaam kwalitatief karakter en zeer hoog comfort.

Mogelijkheid tot 1250 Wh accu’s, riemaandrijving, Enviolo versnellingssysteem Rohloff versnellingssysteem, full-suspension, … maakt het merk dé referentie op vlak van speed pedelecs.

Deze speed pedelecs zijn ideaal voor de persoon die snel maar ook comfortabel wenst te fietsen. Ze zijn bovendien uiterst personaliseerbaar.

Åska

Bij ÅSKA begrijpen ze maar al te goed wat de Belgische high speed-fietser wenst: snelheid, comfort, robuust design, veiligheid en stabiliteit. De fietsen zijn speciaal ontworpen om onze fietspaden te trotseren!

Met Neodrives achterwielmotor, 950 Wh accu, Pinion-trapasversnellingssysteem en riemaandrijving rijd je vlot, ongeacht de weg of weersomstandigheden, tegen 45 km/h naar je werk.

Deze fiets is dan ook ideaal voor de fietser die effectief tegen 45km/h in alle vlotheid wenst rond te toeren.

Voordelen...

Genoeg gehad van het dagelijkse filerijden? Wil je meer bewegen in plaats van achter het stuur te zitten? Wens je je steentje bij te dragen aan het milieu? De voordelen van met een speed pedelec te rijden zijn talloos. 


Daarnaast maakt de mogelijkheid om interessante fietsleasingen of kredieten af te sluiten, de hoge aankoopprijs een stuk doenbaarder. 

Merken voor speed pedelecs

 
Des te meer keuze, des te moeilijker.
Wees daarom steeds welkom voor vrijblijvend advies en een gratis testrit!