Elektrische stadsfietsen

Trappen was nog nooit zo gemakkelijk

Elektrische stadsfietsen bieden het comfort, het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van gewone stadsfietsen maar dan met elektrische ondersteuning.
De hedendaagse elektrische fietser is diverser dan ooit tevoren. Iedereen wil en kan elektrisch fietsen. Ongeacht leeftijd, budget of voorziene gebruik, er is vandaag een e-bike voor iedereen. Bij VEeLO bieden daarom budgetvriendelijke, comfortabele, sportieve, utilitaire, long-range, … elektrische stadsfietsen aan. 
E-bikes zijn daarnaast ook enorm geëvolueerd, wat de fietser des te meer keuzemogelijkheid geeft. Ben je op zoek naar full-suspension, extra grote batterijcapaciteit, een krachtige motor, bredere banden, riemaandrijving, elektronisch schakelen enzovoort? Wij zoeken voor jou de ideale match.

Voordelen

Elektrisch fietsen zit duidelijk in de lift. Naast het feit dat het een milieuvriendelijk alternatief is voor de auto, draagt het ook bij aan je gezondheid. Toch moet je niet vrezen om bezweet aan te komen op je bestemming, je bepaalt zelf hoeveel ondersteuning je fiets levert om vlot op je bestemming te geraken.

Elektrisch fietsen is daarnaast ook veel vlotter; je bent niet afhankelijk van je auto (en bijhorende files), parkeren kan je je fiets overal en je geraakt zonder zorgen tot vlak aan je bestemming.

Ook voor de recreatieve fietser, biedt het voordelen. Lange fietstochten worden makkelijker haalbaar. Maak je bovendien geen zorgen meer over volle fietszakken, je fiets neemt een deel van de last over.

Merken voor elektrische stadsfietsen 

 
Des te meer keuze, des te moeilijker.
Wees daarom steeds welkom voor vrijblijvend advies en een gratis testrit!