Elektrische offroad fietsen

Overwin elk terrein

Elektrisch fietsen gebeurt niet langer enkel onroad, maar ook offroad. Elektrische mountainbikes en hybride e-bikes zijn perfect uitgerust om het bos in te trekken of een zandpad te trotseren. 
Naast een beperkt gamma elektrische mountainbikes, voeren we voornamelijk een reeks hybride e-bikes. Deze laatste categorie is het ideale compromis tussen elektrische stadsfiets en e-mountainbike. Door een verstevigd kader en mountainbike banden enerzijds en comfortabele uitrusting en verfijnd design anderzijds, zijn het echte ‘allroad’ fietsen. In tegenstelling tot e-mountainbikes zijn ze wel uitgerust met spatborden, verlichting, bagagedrager enzovoort.

Moustache

Het Franse e-bike merk Moustache maakt ook een allroad e-bike, de Xroad. Moustache staat gekenmerkt voor hun unieke design, en dat is voor de Xroad niet anders. Alle fietsen hebben een Bosch motor, geïntegreerde accu, Shimano derailleur versnelling, schijfremmen en brede mountainbike banden. Imposant, niet enkel in prestaties maar ook voor het oog.  

Kalkhoff

Kalkhoff biedt met de Entice een hybride trekkingfiets met mountainbike genen. De fietsen zijn multifunctioneel en echte trekpaarden, ze kunnen tot 170 kg gewicht aan. Krachtige Bosch Performance (CX) motor, Shimano derailleur versnelling, schijfremmen en brede mountainbike banden maken de Entice geschikt om elk terrein te trotseren. 

Voordelen

Elektrisch fietsen zit duidelijk in de lift. Naast het feit dat het een milieuvriendelijk alternatief is voor de auto, draagt het ook bij aan je gezondheid. Toch moet je niet vrezen om bezweet aan te komen op je bestemming, je bepaalt zelf hoeveel ondersteuning je fiets levert om vlot op je bestemming te geraken.

Elektrisch fietsen is daarnaast ook veel vlotter; je bent niet afhankelijk van je auto (en bijhorende files), parkeren kan je je fiets overal en je geraakt zonder zorgen tot vlak aan je bestemming.

Ook voor de recreatieve fietser, biedt het voordelen. Lange fietstochten worden makkelijker haalbaar. Maak je bovendien geen zorgen meer over volle fietszakken, je fiets neemt een deel van de last over.

Merken voor offroad fietsen 

 
 
Des te meer keuze, des te moeilijker. 
Wees daarom steeds welkom voor vrijblijvend advies en een gratis testrit!