Elektrische bakfietsen

Laat de auto achterwege

Elektrische bakfietsen (ook wel e-cargo-bikes genoemd) worden vandaag gebruikt voor tal van toepassingen: kinderen naar school brengen, gaan winkelen, pakketjes rondbrengen enzovoort. 
Bij VEeLO vind je zowel elektrische bakfietsen van Urban Arrow als van Riese & Müller.

Urban Arrow

Dé typische en alom zichtbare bakfiets, is de Urban Arrow.

Het merk draagt veiligheid, comfort en kwaliteit hoog in het vaandel. Ze maken verschillende modellen waaronder de Family (grote, brede bak) en de Shorty (kleine, hoge bak).

Door alle fietsen uit te rusten met Bosch middenmotor, Enviolo traploos versnellingssysteem, schijfremmen en comfortabel zadel en stuur fietsen ze bijzonder vlot en gelijkend aan een normale e-bike.

Riese & Müller

Ook Riese & Müller biedt e-cargo oplossingen.

Enerzijds zijn er de Multicharger (e-bike met extra cargo-bagagedrager) en Multitinker (e-compactfiets in cargo-uitvoering) en anderzijds de ‘volwaardige’ bakfietsen, de Packster- en Load-reeks.

Met laadruimtes in verschillende formaten, motoren tot 45km/h en tot twee 625Wh batterijen, zijn deze fietsen echt alleskunners. Met voor-en achtervering, brede banden en een stabiel design, wordt de veiligheid van jou en je passagiers ten allen tijde gewaarborgd.

Voordelen...

Een elektrische bakfiets is een ecologisch én economisch interessant vervoermiddel. Stijgende brandstofprijzen en groter milieubewustzijn maar ook een gezondere levensstijl, zijn incentives om een elektrische bakfiets aan te schaffen.


De mogelijkheid om interessante fietsleasingen of kredieten af te sluiten, maken de soms hoge aankoopprijs een stuk doenbaarder. 

 

Merken voor elektrische bakfietsen

 

 

Des te meer keuze, des te moeilijker. 
Wees daarom steeds welkom voor vrijblijvend advies en een gratis testrit!